Kapcsolat

Az Ön ügye prioritást érdemel.

Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, emailben vagy skype-on, az alábbi elérhetőségeken, ha konzultációs időpontot szeretne.  

 

 

Az iroda a 12. kerületben található, könnyen megközelíthető a Széll Kálmán tér vagy a Déli pályaudvar felől egyaránt. Az irodaházban a recepción segítenek Önnek megtalálni földszinti irodámat. Parkolás az utcán lehetséges. 

content img

Ha Ön először keresi fel irodámat, lehetősége van arra, hogy egy 10 perces telefonhívás során átbeszéljük az ügyének megfontosabb körülményeit, ezután keresünk egy időpontot az Ön számára egy személyes konzultációra. A konzultációra lehetőség van az irodában, vagy ha Ön külföldön él, skype útján is.  

 HU-1122 Budapest, Városmajor u. 13.

06 30 98 97 662

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Skype: Dr Vimlati Anita 

 

 

 

  

Ezt a honlapot Dr. Vimláti Anita, a Budapest Ügyvédi Kamarában 18905 számon bejegyzett egyéni ügyvéd (kamarai azonosító szám: 36071405) üzemelteti az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvedi Kamara honlapján megtalálhatóak.

Tájékoztatom, hogy a weboldalon elérhető tartalmak nem minősülnek tanácsadásnak. A weboldallal a célom az ügyvédi és mediátori tevékenység bemutatása. A honlap az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok szerint készült, mely jogszabályok az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu oldalon elérhetőek.

Foglaljon időpontot konzultációra.

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, emailben vagy skype-on. 

KAPCSOLATFELVÉTEL