Időpont egyeztetés

+36 30 98 97 662

Ha írásban szeretne
konzultációs időpontot kérni,
vagy kérdést tenne fel,
ide kattintva megteheti.

Kapcsolatfelvétel kapcsolat nyil

 • A jog emberi oldala

  A megoldás magukban az emberekben rejlik. A legjobb megoldást pedig akkor találtuk meg, ha minden érintett fél nyertesnek érzi magát.

 • A jog emberi oldala

  Mi más is lehetséges, amire eddig még nem is gondolt? 

 • A jog emberi oldala

  A megoldás magukban az emberekben rejlik. Mi kellene ahhoz, hogy minden érintett fél nyertesnek érezhesse magát? 

 • Mediáció

  Egyezségteremtés, alternatív vitarendezés, konfliktus feloldás

 • Blog

  Mi van, ha minden, amiről azt hiszi, korlátozza Önt, megváltoztatható? Mit választhat most, amit eddig még nem választott? 

Jogi szolgáltatásaimról: 

 

  

- SZAKMAI TUDÁS, TÖBB ÉVES TAPASZTALAT 

Ügyvédként elsősorban a polgári jog területére specializálódtam, e területen biztos, naprakész tudással rendelkezem, és folyamatosan továbbképzem magam. Mint "boutique" ügyvédi iroda, megbízásokat elsősorban a társasági/kereskedelmi jog területén, valamint családjogi ügyekben, munkajogi és ingatlanjogi ügyekben vállalok. 

 

- TELJESKÖRŰ JOGI SZOLGÁLTATÁSOK ANGOL NYELVEN

Külföldi ügyfeleim részére, nemzetközi vonatkozású ügyekben angol nyelven nyújtok jogi szolgáltatást (tárgyalás, okiratszerkesztés.)

 

- KOMPLEX, SZEMÉLYRE SZÓLÓ MEGOLDÁSOK

Mindig az egész embert nézem, akinek ügyével, problémájával szembesülök. Vallom, hogy fontos, hogy ügyfeleim mindig személyes figyelmet kapjanak. Családjogi ügyekben ez nélkülözhetetlen, mint ahogy a megoldás-orientált és empatikus hozzáállás is.

Amikor céges képviseletet vállalok, ügyfeleimet nem csupán egy adott probléma megoldásához segítem hozzá, hanem a társaság teljes jogi folyamatainak komplex menedzselését is biztosítom. Ehhez igyekszem szoros, jó kapcsolatot kialakítani a vezetőséggel, és fontos számomra, hogy alaposan megismerjem a céges célkitűzéseket, a társaság filozófiáját. Személyre szabott, nem sablonos, egyedi megoldásokat ajánlok. 

 

 

Referenciák, avagy ilyen velem dolgozni.....

 

A Budapesti Ügyvédi Kamara Elnökségének a kamarai tagok interneten való hirdetése tárgyában kiadott állásfoglalása szerint a weboldalon nem tüntethető fel megbízóim neve, még akkor sem, ha ők ehhez előzetesen, írásban hozzájárultak.

Sajnos ügyfeleim rólam szóló nyilatkozatait sem jeleníthetem meg szabadon, referencia listámat csak személyes tárgyalások alkalmával mutathatom be.

Amennyiben érdeklődik munkám iránt, úgy bemutatkozó anyagomat, vagy az Ön ügyére szabott konkrét ajánlatomat, és mindezek mellé ügyfeleim személyes ajánlásait szívesen bemutatom Önnek.

  

Kapcsolatfelvétel >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?

Ha írásban szeretne konzultációs időpontot kérni, vagy kérdést tenne fel, ide kattintva megteheti.

Kapcsolatfelvétel kapcsolat nyil