Időpont egyeztetés

+36 30 98 97 662

Ha írásban szeretne
konzultációs időpontot kérni,
vagy kérdést tenne fel,
ide kattintva megteheti.

Kapcsolatfelvétel kapcsolat nyil

 • A jog emberi oldala

  A megoldás magukban az emberekben rejlik. A legjobb megoldást pedig akkor találtuk meg, ha minden érintett fél nyertesnek érzi magát.

 • A jog emberi oldala

  Mi más is lehetséges, amire eddig még nem is gondolt? 

 • A jog emberi oldala

  A megoldás magukban az emberekben rejlik. Mi kellene ahhoz, hogy minden érintett fél nyertesnek érezhesse magát? 

 • Mediáció

  Egyezségteremtés, alternatív vitarendezés, konfliktus feloldás

 • Blog

  Mi van, ha minden, amiről azt hiszi, korlátozza Önt, megváltoztatható? Mit választhat most, amit eddig még nem választott? 

Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamaránál nyilvántartásba vett Dr. Vimláti Anita egyéni ügyvéd (székhely: 1122 Budapest, Városmajor u. 13.) működteti és tartja fenn.

 

A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak. A honlapon szereplő információ nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként, és az információ közzététele nem jelenti ügyvéd-ügyfél viszony keletkezését a látogató és az ügyvéd között.

 

Annak ellenére, hogy az Dr. Vimláti Anita ügyvéd minden ésszerű erőfeszítést megtesz a honlapon szereplő információ pontossága érdekében, jogi szaktanács kérése nélkül a látogató csak saját felelősségére járhat el a honlapon szereplő információk alapján, Dr. Vimláti Anita ügyvéd kifejezetten kizár minden a honlap használatából eredő felelősséget.

 

Bármilyen e-mail fogadása Dr. Vimláti Anita ügyvéd által nem keletkezteti jogi szolgáltatásra vonatkozó megbízás elfogadását írásbeli megállapodás vagy megbízás nélkül. Írásbeli megállapodás vagy megbízás hiányában Dr. Vimláti Anita ügyvéd nem kezel bizalmas információként semmilyen e-mailben érkezett információt.

 

A honlapon található linkek közül néhány harmadik felek által működtetett és fenntartott honlapokhoz vezethet. Ezeket a linkeket a honlap pusztán a látogató kényelme érdekében tartalmazza, az ilyen link jelenléte nem minősül az adott honlapnak, működtetőjének vagy tartalmának az elfogadását, továbbá Dr. Vimláti Anita ügyvéd kizár minden felelősséget az ilyen honlapok elérhetőségével, tartalmával, vagy a látogató általi használatával kapcsolatban.

 

A honlapon szereplő bármilyen szöveg, kép, logo, grafika Dr. Vimláti Anita ügyvéd tulajdonában van és a szellemi alkotásokra vonatkozó jogi védelemben részesül. Minden jog fenntartva.